среда, 28 февраля 2018 г.

Сучасні кроки в шкільній освіті

Беру участь у конкурсі "Найкраще застосування документ-камери в освіті".
Захопилась! Три дні творила. Сподобалось! Всім учасникам бажаю натхнення, перемоги, творчих знахідок!
  Пропоную відео. Я зробила запис за допомогою документ-камери AverVision CP135 та обробила отримані частини за допомогою Camtasia 9.


P.S.
   Нажаль, я не виборола призове місце... Фірма - засновник конкурсу "Інтер Системс", яка є постачальником навчального електронного обладнання до багатьох шкіл, вислала поштою пам`ятні дарунки і сповістила про переможців.
   Доречі, перше місце віддано моїй землячці з Маріуполя, Дюндевій Юлії, вчительці фізики Це дуже приємно, я даю посилання на її роботу "Використання документ-камери на уроках фізики", що розміщено на її сайті
   Трохи із запізненням хочу привітати усіх учасників і особливо -- переможців! І побажати усім вчителям у наступному навчальному році особисто  мати нагоду познайомитись з роботою інтерактивних інструментів: документ-камери, інтерактивної дошки, цифрових датчиків, цифрового мікроскопу!

1 місце - Дюндева Юлія Олексіївна (КЗ «Маріупольський навчально-виховний комплекс «Ліцей-школа №14» Маріупольської міської ради Донецької області) 


місцеКоношевич Тетяна Василівна (Державний професійно-технічний навчальний заклад «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище») 


3 місце - Британ Наталія Вікторівна (НВК Школа – Гімназія «Сихівська» м.Львів) 



Комментариев нет:

Отправить комментарий