воскресенье, 27 мая 2018 г.

STEM MEETUP для дітей та вчителів

17 травня, у самісіньке свято Вишиванки,  у нашій школі №65 міста Маріуполя було організовано зустріч вчителів, зацікавлених STEM-освітою.
  Реформування освіти торкнулось вже кожного вчителя. В нашому місті був расформован научно-методичний центр, що потягнуло за собою низку зручностей та незручностей. Тепер зібратись на міські заходи складно, бо нема кому організувати, скорегувати та надати елементарне розпорядження ( без якого, доречі, вчителя і не відпустять з місця роботи). Методисти з предметів більш не працюють, тож поспілкуватись, звичайно, по старій пам`яті, можна, отримати пораду, але осередок всього товариства вчителів хімії ніби то і зник взагалі. Як зібрати зацікавлених людей на зустріч? Цим питанням турбувались ми з директором та методистом з хімії  (в минулому).  Вирішили ініціювати захід "знизу" на свій освітній округ ( 9 шкіл району). Час видався у жнива -  підсумкові оцінки, контрольні - тому й багато відвідувачів не чекала. Дякую всім, хто знайшов час поспілкуватись!

  Надаю матеріали STEM MEETUP
  Одразу хочу пояснити двомовність: наш регіон живе саме так, і я  інколи не помічаю, коли у формальному оточені переходжу подумки на державну. Захід наш був досить неформальним, тому і матеріали подані російською, мовою навчання та спілкування.
 






Комментариев нет:

Отправить комментарий