среда, 5 ноября 2014 г.

ВЧИТИСЯ У ВЧИТЕЛЯ

     Добрав кінця тренінг у Світлани Михайлівни Попель, що проходив у рамках  ІІ міжнародної конференції Intel.
      І трошки сумно на серці через те, що нове відкриття вже сталося і залишилися позаду безсонні ночі, що проводили я та мої колеги у Відкритій школі ІКТ серед віртуальних стін, які стали  такими рідними за ці тижні. Хоча про які стіни тут мова? Ось їх якраз і не було, бо кордони моєї домівки, мого міста полетіли десь на Тернопільщину, Сумщину, Запоріжжя, Одесу... В котрий раз відкриваю свій ноутбук і здивовано розглядаю оту Google- карту, що поєднала нас всіх, учнів Світлани Попель. Що робить із нашим життям таємнича та не пізнана інтернет-технологія!


  Поперду - наче новий світ, до якого ще вчора і рукою не дотягнутись було ( я ж сама зараз на курсах підвищення кваліфікації, які, доречі, створені на платформі Moodle). І одразу, на тобі-- власний кабінет, з іменною табличкою на хмаринці. Аж подих перхоплює: чи вдасться так, як мріється? А може, ще краще?

А спитайте в  мене, як воно, навчатись у ВЧИТЕЛЯ? Ото, я скажу Вам, одразу хочеться бути відмінницею. За свій час, що не пошкодували, за науку, що щедро роздали, за теплоту та приязнь -- велике Вам спасибі!
Спасибі і Вам, мої колеги, за терплячість до моїх русизмів. Я ж тільки з Вами, практично , і розмовляю українською! Останній час почала думати українською, тему на дошці записала українською - то я про Вас та тренінг згадала.




Після таких теплих слів, якими завершила сьогодні наш вчитель вебінар додати майже нічого.
Натхнення всім Вам, творчого підйому, добробуту та миру!

Комментариев нет:

Отправить комментарий